Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Greentech (Tianjin) Anti-corrosion Engineering Tech Co.,Ltd

Van goede kwaliteit De Deklaag van het pijpleidingspoeder voor verkoop
Van goede kwaliteit De Deklaag van het pijpleidingspoeder voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Greentech (Tianjin) Anti-corrosion Engineering Tech Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Greentech (Tianjin) Anti-corrosion Engineering Tech Co.,Ltd Greentech (Tianjin) Anti-corrosion Engineering Tech Co.,Ltd Greentech (Tianjin) Anti-corrosion Engineering Tech Co.,Ltd Greentech (Tianjin) Anti-corrosion Engineering Tech Co.,Ltd Greentech (Tianjin) Anti-corrosion Engineering Tech Co.,Ltd Greentech (Tianjin) Anti-corrosion Engineering Tech Co.,Ltd Greentech (Tianjin) Anti-corrosion Engineering Tech Co.,Ltd
Kantoor laboratorium 生产车间 Productieworkshop laboratorium Afgewerkt productpakhuis Grondstoffenpakhuis Fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Greentech
Aantal werknemers : 120~150
Jaarlijkse omzet : 1.8million-3.6million
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 10% - 20%

Greentech (Tianjin) Anticorrosief Co. van Techniektechnologie, Ltd werd opgericht in 2011, is een onderzoek en een ontwikkeling op grote schaal van poederdeklaag en productie-georiënteerde ondernemingen. Het hoofdzakelijk product is thermosetting poederdeklaag. Het bedrijf geregistreerde kapitaal is 12 miljoen RMB, heeft momenteel 120 die werknemers, wordt het bedrijfbureau in Huayuan-de industrie high-tech park wordt gevestigd, de fabriek gevestigd in Xiqing-het Industrieterrein van districtszhangjiawo, bezit het bedrijf 26 productielijn, de jaarlijkse productiecapaciteit van 24.000 ton.
Het bedrijf veroorzaakt hoofdzakelijk epoxypoederdeklaag, de epoxydeklaag van het polyesterpoeder, de deklaag van het polyesterpoeder, heeft meer dan 1.000 soorten poederdeklaag. Aangezien het oprichten van het bedrijf altijd het gebied van poederdeklagen voor onderzoek en ontwikkelingsrichting heeft aangehangen, met succes is ontwikkeld en gezet in productie „speciaal radiatorpoeder“, „high-end het fietsen (elektrische voertuigen) speciale poeder“, „leidt speciaal poeder door buizen“, het „voortbewegings de nevelpoeder van de delenoppervlakte „,“ het kleppoeder „en veel andere speciale producten, het verkoopvolume zijn tot bovenkant tien verscheidene jaren.

Het bedrijf voorziet altijd klanten van stabiele en betrouwbare kwaliteitsproducten, bezit de ISO9001-kwaliteit, 14000 milieubeheersysteemcertificatie. Het internationale geavanceerde kwaliteit het testen materiaal, en de fijne verwerkingstechnologie vormden een reeks kenmerken van het het kwaliteitscontroleprocédé, de goede technische ondersteuning en systeem van de naverkoopdienst. De „kwaliteit is stabiel, verenigbaar“ de de industrieconsensus inzake de kwaliteit van de producten van het bedrijf is geworden.

 

 

Contactgegevens
Greentech (Tianjin) Anti-corrosion Engineering Tech Co.,Ltd

Tel.: 86-022-58328510

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)